Vuur

Als zeer speciaal effect hebben wij meerdere vuurprojectoren ook wel vuurjets of vuurmachines in ons assortiment: zowel enkel als 5-voudig ( Color comet flame ). Deze worden veilig bestuurd door middel van DMX met safety kanalen. Dit effect is zeer mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook en/of laser. Het is een effect waar uw publiek versteld van zal staan. Het is niet alleen een schouwspel voor het oog maar een totaalbeleving.

Gflame studio film clip
Gflame studio film clip

Bij de single G-Flame van Galaxis kunnen de vlammen zowel als vlam of als vuurbal afgeschoten worden, of in combinatie en zelfs sequentieel gestuurd worden. De reactietijd is zo snel dat ze op muziek gesynchroniseerd kunnen worden. In ons assortiment hebben wij het type dat zowel gebruik kan maken van losse cans met vloeistof (Aerosols) als ook gasflessen. Door middel van een instelbaar reduceerventiel is de vlamhoogte in te stellen. Dit maakt het een veilige vlammenprojector voor zowel binnen als buiten. Ze zijn gebouwd volgens strenge Europese regelgeving en de medewerkers van SEV Events hebben eerst een veiligheidstraining gedaan alvorens ermee te mogen werken.

Grote vlammen: Galaxis Gflames BIG
Grote vlammen: Galaxis Gflames BIG

BIG FLAME, ook deze zitten bij ons in het assortiment. Waar de meeste vuur machines ophouden bij zo’n 3 meter, gaan wij door tot 8 meter. Een ware sensatie, een combinatie van voelen zien, echt beleven. Ook deze machines voldoen aan de strenge veiligheidseisen volgens de EUROPESE normen.
De 5-weg flamer (CCF machine) of ook wel Comet Flame is een ware sensatie: met 5 spuitmonden per unit kan een spectaculair vuurschouwspel gecreƫerd worden. De vlammen kunnen elkaar verbluffend snel opvolgen. Per unit staan de 5 spuitmonden in een waaier vorm. Voor deze units is vuur verkrijgbaar in verschillende kleuren: natuur (gelig), en rood. De vlamhoogte van de vuurmachine is ongeveer 6 meter.
Uiteraard voldoet ook de Cometflame aan de strengste veiligheidseisen. Volgens vele deskundigen is dit de snelste en veiligste vuurmachine die er op dit moment verkrijgbaar is. Deze machine wordt ook uitgebracht onder de naam Flamaniac van MagicFX.

Grote vlammen bij Vitesse, Gelredome
Grote vlammen bij Vitesse, Gelredome