CO2

Een steeds meer gebruikt effect op feesten, openingen, tentoonstellingen enzovoorts, is het imposante verschijnsel van CO2. Een of meerdere CO2 JETS of Dominators (5-voudige CO2 Unit) worden aangesloten op CO2 flessen. Op het moment dat u wenst spuiten deze CO2jets in mum van tijd een enorme hoeveelheid ijskoude, hagelwitte, volle damp. Mocht u dit nog niet voldoende vinden, staan er ook POWER co2 jets in ons magazijn.

CO2 powerjet Gelredome
CO2 powerjet Gelredome

Met grote kracht en snelheid overweldigt dit uw publiek. U zult versteld staan van de impact wat dit effect teweeg brengt. Zo snel als het komt, is het ook weer in het niets verdwenen. We praten dan echt over enkele seconden. Het effect wordt extra kracht bijgezet door het harde, sissende geluid waarmee de damp het stadion of locatie in spuit.
Om een extra effect aan bijvoorbeeld een dansact te geven, wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van CO2 guns. Wij hebben diverse types CO2guns, co2 revolvers en ook zeer bijzondere CO2 moving heads. in ons assortiment. Uniek aan onze co2guns en co2revolvers is dat een aantal is uitgevoerd met regelbare output. Ook hebben we ‘backpacks’ om kleine CO2 cilinders aan te monteren. Deze kunnen als ‘rugzak’ door een persoon meegenomen worden tijdens een optreden.

CO2 Jets
CO2 Jets